TvMAK.Com – SHQIP TV Download Latest Version APK

Download TvMAK.Com – SHQIP TV Latest Version APK

-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter

TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj, nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni ne www.TvMAK.Com)
TvMAK.COM – Shiko Tv Drejtperdrejt + Incizim i kanaleve 7 Ditë + Lexoni Lajmet me te reja

>>>Download TvMAK.Com – SHQIP TV 7.0 APK<<<

TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 screenshots 1TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 screenshots 2TvMAK.Com - SHQIP TV 7.0 screenshots 3

>>>Download TvMAK.Com – SHQIP TV 7.0 APK<<<