Albanian TV – Shiko Iptv Shqip Download Latest Version APK

Download Albanian TV – Shiko Iptv Shqip Latest Version APK

Albanian TV aplikacioni me i vlersuar nga te Gjithe Per Cilsinin e kanaleve SD/HD

Aplikacioni j ju mundëson të:

• Shikoni Kanale shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe diaspora.
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Shikoni mijëra video on-demand
• Informohuni me të dhënat e fundit për motin në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Albanian TV? Na vlersoni në Play Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruani në ne Facebook ose [email protected]

!

Mos harroni të :

✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
✪ Na pelqeni në Facebook: https://www.facebook.com/AlbanianTVapp
✪ Na ndiqni në Insagram: https://www.instagram.com/albanian__tv
✪ Na Vizitoni në Website: https://www.albtvapp.com

————————————————————

Albanian TV App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and Diaspora.
• Read, listen or watch the news and share it with friends
• Watch thousands of on-demand videos
• Get up to date weather information for Kosovo, Albania, and Macedonia
• Read your horoscope
• And much more!!!
Nje Aplikacion qe e Perdorin Gjithe Shqpitaret neper Bote!

>>>Download Albanian TV – Shiko Iptv Shqip 1.0 APK<<<

Albanian TV - Shiko Iptv Shqip 1.0 screenshots 1Albanian TV - Shiko Iptv Shqip 1.0 screenshots 2Albanian TV - Shiko Iptv Shqip 1.0 screenshots 3

>>>Download Albanian TV – Shiko Iptv Shqip 1.0 APK<<<